Secondary Adv

Strukture metalike per sisteme fotovoltaike ne toke, Alumil Solar, GES shpk

GES shpk

 Përshkrimi

Strukture metalike per sisteme fotovoltaike ne toke, Alumil Solar

Sistemi Helios2100-AS190 është struktura më inovative e montimit për sistemet PV të montuara në tokë dhe i jep mundësinë instaluesit të merret me çekuilibrat dhe pjerrësinë e tokës përmes një mënyre të thjeshtë dhe me kosto efikase. Përparësitë dhe risitë e kësaj strukture në rritje janë:

• Rregullimi i montimit në një terren të pjerrët deri në +/- 10 grade ose 18%.

• Minimizimi i kohës së instalimit.

• Një grumbull për trekëndëshin e montimit

• Më pak kohë për nivelimin pasi instaluesi duhet të nivelojë në përputhje me orientimin Lindje-Perëndim.

• Më pak vida.

• Çertifikuar sipas Eurokodeve 1,3 dhe 9, me garanci deri në 20 vjet.

Produkte te ngjashme