Secondary Adv

Beton Kontakt, Bekament, GB Thermo Color

GB Thermo Color

Pershkrimi

Beton Kontakt, Bekament

 

Përdorimi: Bazë stukturore që ka për qëllim rritjen dhe njëtratshmërinë e aftësisë ngjitëse tek sipërfaqet me thithshmëri të ulët, të lëmuara dhe me dendësi të madhe, para suvatimit me suva çemento-gëlqerore dhe allçi-gëlqerore. BK-Beton Kontakt rekomandohet sidomos për betonet e lëmuar, si dhe për sipërfaqet betoni të gatshme fabrikisht. Përdoret edhe si bazë tek sistemi i ngjitjes së pllakës mbi pllakë.

 

Përgatitja dhe vendosja: Sipërfaqja në të cilën vendoset BK-Beton Kontakt duhet të jetë e fortë, e thatë dhe e pastruar nga pluhuri. BK-Beton Kontakt duhet të homogjenizohet mirë para së të përdoret dhe, nëse ështe e nevojshme, të hollohet me një sasi të vogël ujë (deri në 1%). Astari aplikohet mbi sipërfaqen e murit me rul ose furçë me qime të gjata në një shtresë. Është e mundshme edhe vendosja me makineri me pajisje të përshtatshme. Koha e nevojshme e tharjes deri në vendosjen e suvasë është min.4 orë.

 

Shpenzimi: Rreth 0.5 kg/m².

 

Brand: Bekament

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme