Secondary Adv

Boje e brendshme qe lahet me uje, Bk-Crystal Bekament, GB Thermo Color

GB Thermo Color

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Boje e brendshme qe lahet me uje, Bk-Crystal Bekament

 

Përdorimi: Bojë e brëndshme që mund të lahet me ujë, e prodhuar në bazë të një emulsioni akril të cilësisë së lartë, e përshtatshme për ambiente shtëpie dhe pune të ekspozuara ndaj ndyrjes. Ka një aftësi të shkëlqyer mbuluese, depërtueshmëri të mirë të avullit dhe bardhësi të jashtëzakonshme. Mund të tonizohet në mbi 500 nuansa.

 

Përgatitja: Sipërfaqja në të cilën vendoset boja duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë dhe e lyer me BK-Podloga. Përgatitja e bojës realizohet duke i shtuar 5-10% ujë, me përzierje të mirë deri në homogjenizim të plotë. Aplikimi zakonisht bëhet me rrul me fije të shkurtra me dy shtresa. Shtresa e dytë aplikohet pas tharjes së plotë të shtresës së parë.

 

Shpenzimi: Rreth 110-120 ml/m² për lyerje me dy shtresa.

 

Brand: Bekament

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme