Secondary Adv

Grafiato akrilike BK-PLAST, Bekamnet, GB Thermo Color

GB Thermo Color

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Grafiato akrilike BK-PLAST, Bekamnet

 

Grafiato Rajb dhe Full Baza

 

Grafiato BK-Plast ka në bazë të emulzionit akril të cilësisë së lartë, i dedikuar për mbrojtjen e sipërfaqeve të mureve. E karakterizon adhezioni i mirë për bazën, punohet mirë, ka fortësi të lartë dhe rezistencë ndaj ujit.

 

Struktura e grafiatos: Rajb dhe full.

Full baza 1mm dhe 1.5mm

Rajb baza 1.5mm dhe 2mm

 

Pëgatitja dhe vendosja: Sipërfaqja në të cilën vendoset grafiato duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë dhe e lyer me bazën BK-Acryl. BK-Plast para përdorimit të përzihet dhe sipas nevojës të hollohet me një sasi të vogël uji ~1%. Grafiato aplikohet me mistri çeliku me një trashësi sa kokrriza më e madhe. Në varësi të strukturës së dëshiruar, grafiato pastaj përpunohet me mistri plastike: struktura ful – menjëherë pas aplikimit të strukturohet me lëvizje të rrumbullakëta; struktura rajb – pas aplikimit të përpunohet me lëvizje të rrumbullakëta deri sa të arrihet struktura e dëshiruar. Është e nevojshme që të punohet në mënyrë të njëtrajtshme dhe pa ndërprerje në sipërfaqet e vazhdueshme të murit.

 

Temperatura e ambientit: Nga +5°C deri +30°C.

Këshillohet: Të mos punohet direkt në diell, shi dhe erë të fortë. Fasada duhet mbrojtur në mënyrë adekuate me rrjeta. Lagështia e madhe dhe temperaturat e ulëta mund të zgjasin ndjeshëm kohën e tharjes së suvasë.

 

Shpenzimi: Rreth 2.3-3.3 kg/m² në varësi të strukturës dhe granulimit.

 

Brand: Bekament

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme