Secondary Adv

Hidroizolues monokomponente, Bekament, GB Thermo Color

GB Thermo Color

Pershkrimi

Hidroizolues monokomponente, Bekament

Masë fleksible, hidroizoluese monokomponente që ka për qëllim mbrojtjen horizontale dhe vertikale të sipërfaqeve nga lagështia. Përdoret për hidroizolimin e ambienteve ku është e mundshme lagështia: kuzhina, banjo, kabina e dushit, pishina, bodrumet, ballkoni etj. Ka për qëllim përdorimin e brendshëm dhe të jashtëm, në presionin pozitiv dhe negativ të ujit <= 1.5 bar.

 

Përgatitja dhe vendosja: Sipërfaqja në të cilë vendoset BK-HidroStop1 duhet të jetë e fortë, e pastruar nga pluhurat, yndyrnat, myku dhe pjesët e lidhura jo mirë. Përgatija e masës realizohet duke përzier me rreth 30% ujë, deri në homogjenizim të plotë. Masa të lihet të qëndrojë rreth 5 minuta dhe pastaj të përzihet përsëri. Masa e përgatitur të përdoret për 1 orë. Masa aplikohet me furcë. me dy shtresa.

 

Temperatura e përdorimit: Nga +5 gradë C deri +30 gradë C.

 

Shpenzimi: Rreth 2-2.5 kg/m2, në varësi të cilësisë së sipërfaqes.

 

Paketimi: 25 kg

 

Brand: Bekament

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme