Secondary Adv

Ngjites i bardhe per pllaka qeramike Weber, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Ngjites i bardhe per pllaka qeramike Weber

webercol smart W është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimento Portland të bardhë, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë

 

Skeda Teknike

 

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme