Secondary Adv

Ngjites me baze cimento per ngjitjen e pllakave te mermerit, Dast, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Ngjites me baze cimento per ngjitjen e pllakave te mermerit, Dast

DW Marmoflex përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelani, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW Marmoflex gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore për shkak të komponentit B, e cila përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

 

Skeda Teknike

 

 

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme