Secondary Adv

Ngjites ndertimor per ngjitjen e pllakave per izolim RENOFIX 5, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Ngjites ndertimor per ngjitjen e pllakave per izolim RENOFIX 5

Përdoret për ngjitjen e pllakave për izolim , si material për shpahtlimin e sipërfaqeve betoni, si ngjitës për rrafshimin e sistemeve termike Renoterm 50 dhe si ngjitës për llaç çimento mbi sipërfaqe të lëmueshme betoni, pllaka guri, qeramike dhe graniti. Një thes Renofix 5 me mikser përyihet 2 minuta me 7-7,5 litra ujë të pastër, S’duhet të punohet nën temperature prej +5C

 

Skeda Teknike

 

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme