Secondary Adv

Ngjites per pllaka guri dhe qeramike RENOFIX 15, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Ngjites per pllaka guri dhe qeramike RENOFIX 15

Përdoret për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të suvatuara me llaç çimento, llaç gur gëlqere, sipërfaqe betoni, mure me pllaka gjips-kartoni. Baza duhet të jetë e pastër, e thatë dhe bartëse. Përzihet me maksimum 6,5 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.

 

Skeda Teknike

 

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme