Secondary Adv

Ngjites universal me baze epokside, Dast, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Ngjites universal me baze epokside, Dast

DW 9000 Epo - Uni është ngjitës 2 - komponentësh i cili nuk përmban solvent. Karakterizohet nga rezistenca të larta në ngjeshje, përkulje si dhe forcë ngjitëse. DW 9000 Epo - Uni është rezistent ndaj disa acideve, alkaleve, agjentë gërryes për beton, agjentë pastrimi, uji detit dhe ujë të kripur. Produkti karakterizohet nga punueshmeri e shkëlqyer dhe mjetët e punës pastrohen lehtësisht me ujë para se të forcohet.

 

Skeda Teknike

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme