Secondary Adv

Pllake e polistirenit te zgjeruar FRAGMAT EPS Neo Super, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Pllake e polistirenit te zgjeruar FRAGMAT EPS Neo Super

Pllakat e polistirenit të zgjeruar FRAGMAT EPS Neo Super përdoren për izolim termik në sistemet e fasadave ETICS në përputhje me ETAG 004. Pllakat instalohen me ngjitës fasade ose me shtojcë mekanike shtesë. Gjatë instalimit ne duhet të ndjekim udhëzimet e instalimit dhe rregulloret e zbatueshme profesionale dhe ligjore.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme