Secondary Adv

Suva dekorative silikoni Knauf, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Suva dekorative silikoni Knauf

Suva dekorative i testuar sistematikisht për sistemet e fasadave të kontaktit me pllaka izolimi termik të bëra nga EPS dhe leshi guri mineral . Gati për përdorim, llaç fasade silikoni me bazë uji, me depërtueshmëri të lartë të avujve dhe rezistencë ndaj ujit për përdorim të jashtëm. Prodhuar sipas EN 15824, rezistencë e lartë ndaj motit, rezistente ndaj papastërtisë dhe difuzionit të avullit të ujit. Granulimet 1.5 dhe 2.0 mm.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme