Secondary Adv

Veshje dekorative me baze silikat-silikoni, Canaku

Canaku

Pershkrimi

Veshje dekorative me baze silikat-silikoni

Përdoret për krijimin e strukturave dekorative të mureve në të gjitha ambientet e brendshme të banimit si edhe në fasada, sipërfaqe betoni, etj. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të fasadave që janë të bëra me sistem suvatimi, si dhe të bëra me sistem termoizolues.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme