Secondary Adv

Ngjites per pllaka qeramike ne dysheme RENOFIX 15 STANDARD, LEKA shpk

LEKA shpk

 Përshkrimi

Ngjites per pllaka qeramike ne dysheme RENOFIX 15 STANDARD

Përdoret për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të suvatuara me llaç çimento, llaç gur gëlqere, sipërfaqe betoni, mure me pllaka gjips-kartoni. Baza duhet të jetë e pastër, e thatë dhe bartëse. Përzihet me maksimum 6,5 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.

Produkte te ngjashme