Secondary Adv

Piastra me gaz per kuzhina, Zanusi Tirane

Zanusi Tirane

 Përshkrimi

Piastra me gaz per kuzhina

GRILLA / PIASTRA ME GAZ

- GPL ose Gaz Natyror.

- Valvul sigurie magnet dhe pilot flake

- Dy zona të veçanta të ngrohjes.

- Sistemi i ndezjes me injeksion elektrik për

çdo ndezës.

- Sirtari i lëvizshëm i mbledhjes së vajit.

- HIgjenik dhe pastrohet lehtësisht.

- Trupi prej çeliku inox

Produkte te ngjashme