Secondary Adv

Pjekese pulash elektrike, Zanusi Tirane

Zanusi Tirane

 Përshkrimi

Pjekese pulash elektrike

- Kapaciteti total nga 18-30-48 pula (3 modele me dimesione të ndryshme)

- Siguron mirëmbajtje të thjeshtë dhe pastrim të lehtë

- Shtizat dhe dorezat e dyerve rezistent ndaj nxehtësisë

- Sistemi elektrik rezistent ndaj temperaturave të larta

-secila rezistencë mund kontrollohet veçmas

-Dyert e qelqit rezistente ndaj nxehtësisë

- Trupi prej çeliku inox

Produkte te ngjashme