Secondary Adv

Wok cookers per teknika kineze gatimi, Zanusi Tirane

Zanusi Tirane

 Përshkrimi

Wok cookers per teknika kineze gatimi

Woks-et përdoren në një sërë teknikash kineze të gatimit, duke përfshirë skuqjen, avullimin, tiganisjen, tiganisjen e thellë, zierjen, prodhimin e supës dhe pjekjen e arrave. Gatimi i wok-ut shpesh bëhet me enë të quajtura chahn (shpatull) ose hoak (lugë) dorezat e gjata të të cilave mbrojnë kuzhinierët nga nxehtësia e lartë.

Produkte te ngjashme