Secondary Adv

Zgar me gaz dhe gur vullkanik, Zanusi Tirane

Zanusi Tirane

 Përshkrimi

Zgar me gaz dhe gur vullkanik

- GPL ose Gaz Natyror.

- Valvul e gazit të sigurisë dhe flaka e pilotit.

- Dy zona të veçanta të ngrohjes.

- Sistemi i ndezjes me injeksion elektrik për secilin ndezës.

- Sirtari i lëvizshëm i mbledhjes së vajit.

- E lehtë për tu pastruar dhe higjienike.

- Trupi prej çeliku inox.

 

Produkte te ngjashme