Secondary Adv

Bango kuzhine porcelan gres Calaccata Gold, Format Plus

Format Plus

Pershkrimi

Bango kuzhine porcelan gres Calaccata Gold

 

Avantazhet e Gres Porcelan

- Rezistent ndaj pastrimit të produkteve dhe detergjenteve

- Rezistent ndaj goditjes termike

- Rezistent ndaj ngricave

- Rezistent ndaj lagështirës

- Rezistent ndaj gërvishtjeve

- Siperfaqe higjenike

- Lehtësia e pastrimit dhe mirëmbajtjes

- Sipërfaqe kompakte, pa porozitet sipërfaqësor

- Qëndrueshmëria dimensionale

- Rezistent ndaj nxehtësisë dhe temperaturave të larta

- Rezistent ndaj kërpudhave dhe mykut

- Rezistent ndaj njollave

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme