Secondary Adv

Suva dekorative silikate StoSil K MP, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Suva dekorative silikate StoSil K  MP

Aplikacion

Jashtë

në muraturë, fasada të izoluara dhe sisteme të pezulluara, të ventiluara, fasada me suva të shtresës

në sipërfaqet minerale dhe organike

jo e përshtatshme për sipërfaqet horizontale dhe / ose pak të prirura të ekspozuara ndaj motit

 

Vetitë

suva e jashtme sipas EN 15824

suva silikate e gatshme për përdorim

mat, sipërfaqe minerale

më pak se 6% përbërës organikë

me ruajtjen e filmit të kapsuluar

shumë mirë i depërtueshëm nga avujt e ujit

ilaç kundër ujit

i papërshkueshëm nga moti

me kokrra mermeri me cilësi të lartë nga depozitat natyrore

E dhënë

me ruajtjen e filmit të kapsuluar

shikoni faqet e shërbimit në gamën e produkteve ose listën e çmimeve

mbroni sipërfaqet e ndjeshme (p.sh. xhami, mermeri, sipërfaqet e pikturuara dhe të llakuara)

 

 

Ngjyrë

e bardhë,

me ngjyra të kufizuara sipas Sistemit StoColor,

vlera e shkëlqimit> 30%, e bardhë

 

Përpunimi

manualisht, mekanikisht

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme