Secondary Adv

Fasade e vazhduar xhami gjysem strukturale M3, Euroconst

Euroconst

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Fasade e vazhduar xhami gjysem strukturale M3. Me hapje paralele dhe hapje nga brenda. Pamja e jashtme: Fasade e vazhduar xhami fikse e varur nga sipër. Hapja paralele dhe hapje nga brenda.
Profili: Alumil M3 gjysem strukturale
M3 Gjysem strukturale: Kornize perimetrike alumini e dukshme 14 mm dhe distance ndermjet kornizave 16 mm.
Izolimi termik – EN ISO 12412-2        Uf= 3.7 w/m²K
Pershkueshmeria e ajrit – EN 12152    Klasi A3
Hermeticiteti kuner ujit – EN 12154    Klasi R6
Qendrueshmeria kunder eres EN 13116    ±2.25 KN/ m²
Qendrueshmeria ne lodhje EN 14019    13 / E3
Xhami termik: Clima Guard Neutral 70
Koeficienti i percueshmerise termike    Ug=1.4 w/m²K
Koeficenti i percueshmerise se drites    70 %
Koeficienti i reflektimit te xhamit    12 %

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme