Secondary Adv

Fasade xhami me kontroll diellor, Euroconst

Euroconst

Pershkrimi

Fasade xhami me kontroll diellor.Nje fasade e tille te lejon te realizosh nje ndertese e cila bashkon estetiken e xhamit me komoditetin e ambjenteve te brendshme te mbrojtura nga mbingrohja apo mbiftohja dhe reduktimin e kostove persa I perket perdorimit te ajrit te kondicionerit si ne vere ashtu dhe ne dimer.
Kursen faturen tuaj te ernergjise dhe shmang humbjet e nxhehtesise e te te ftohtit.
Shfrytezon ne maksimum siperfaqet e vetrates duke mos krijuar zona me temperature te ndryshme ne te njejten siperfaqe.
Shmang kondensimet e shemtuara te avujve ne xham.
Izolim perfekt akustik.
Ruan temepraturen e ambjentit te brendshem ne nivel te pershtatshem.
Perfiton nga nxehtesia dhe drita e diellit pa pengesa.
Ulni nevojen e ajrit te kondicionuar dhe ruani temperature e brendshme ne cdo rast.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme