Secondary Adv

Fasade me xham vetpastrues, Euroconst

Euroconst

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Fasade me xham vetpastrues. Xhami vetpastrues vepron fale 2 elementeve natyrale te cilet kombinohen me njeri tjetrin: drita e diellit dhe shiu
Drita e diellit, edhe ne kohe me re, dekompozon gjurmet e pisllekut te depozituara mbi xham dhe e ben siperfaqen e tij te njetrajtshme
Shiu perhapet ne te gjithe siperfaqen, pa lene gjurme, ne pjesen e jashtme te xhamit, dhe lan ne menyre definitive cdo gjurme te dekompozimit apo gjurme tjeter pislleku qe mund te formohet

Avantazhet
Xhami vetpastrues ul shpeshtesine e pastrimit manual te xhamave tuaj; mirembajtja e tyre lehtesohet nga puna e kryer nga drita e diellit dhe shiu
Fitoni lirine: thojini STOP skllaverimit per pastrimin e xhamave
Pastrojini me lehtesisht xhamat tuaj dhe kurseni ne mirembajtjen e tyre.
Shijoni shikueshmeri te qarte…edhe ne kohe me shi
Kontribuoni ne mbrojtjen e ambjentit duke ulur perdorimin e detergjenteve
Fasada izoluese vetpastruese kombinohet me funksione te tjera te xhamit: Izolim termik ne dimer dhe ne vere, izolim akustik si dhe mbrojtje fizike e njerezve dhe te mirave materiale ne ambjentet e brendshme

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme