Secondary Adv

Prize Smart per paisje shtepie, AUTOMA shpk

AUTOMA shpk

 Përshkrimi

Eshte pajisje e gjeneratës se re e cila ben te mundur lidhjen e cdo pajisjeje me një rrjet në shtëpi. Keto priza menaxhohen me ane te aplikacionit i cili do te ndodhet ne smartphonin tuaj apo tablet. Priza do jua bej rutinen tuaj me te lehte vetem me klikimin e nje butoni.

Benefitet :

-Kontrolli i ndezjes / fikjes ne distance

-Dizajn kompakt

-Ndizen dhe fiken automatikisht ne baze te orarit qe ju percaktoni

-Matja e saktë e konsumit të energjisë

-E lehte ne perdorim

Produkte te ngjashme