Secondary Adv

Kondicioner GREE portabel Laffis me klas energjie A , TeknoNet Albania

TeknoNet Albania

 Përshkrimi

Kondicioneri portabel Laffis siguron nevojat tuaja per ngrohje dhe ftohje per gjate gjithe vitit. Ka dizajn te hijshem me siperfaqe te lakuar dhe mund te levizet lehtesisht me ane te rrotave fleksible te tij. Laffis eshte i pershtatshem per siperfaqe te vogla deri ne 35 metra katrore dhe eshte eshte e perkryer per shtepi, dhomat e serverit, zyrat e vogla, studio dhe me shume.

Ai heq deri ne 1 liter lageshtie ne ore e cila si kembim ul nivelin e pluhurit, tymit dhe polenit duke lene nje ambient te paster per te gjithe. Ka tre nivele shpejtesie dhe modaliteti mund te ndryshohet lehtesisht duke perdorur nje pult kontrolli wireless ose thjesh panelin e kontrollit.

Produkte te ngjashme