Secondary Adv

Kondicioner Gree U-Crown Inverter A+++, TeknoNet Albania

TeknoNet Albania

 Përshkrimi

Kondicioneri i Inverterit Gree U-Crown ju ofron një dizajn elegant që fsheh teknologji inovative dhe siguron kapacitetin e ngrohjes deri në -30?C.Modeli U-Crown vjen ne në dispozicion per klientet në kapacitetin 9.000 btu, 12.000 btu & 18.000 btu.

Kondicioneri Gree U-Crown Inverter ju ofron një dizajn elegant me teknologji inovative për komoditet maksimal në ambientin e shtëpisë apo punës tuaj.

Produkte te ngjashme