Secondary Adv

Stretch film per amballazhime te pergjithshme, Everest IE

Everest IE

Pershkrimi

Strec Film i lehte ne perdorim.

Zero Keputje Gjate Procesit te Paketimit

Minimizoni koston tuaj per palete – Maksimizoni stabilitetin tuaj per palate

Fiber Film Manual është krijuar posaçërisht për aplikime manuale, për ta bërë të lehtë procesin e mbështjelljes së paletës. Ajo ofron qëndrueshmëri të lartë të ngarkesës së paletës, ndërsa kushton më pak se mbështjellësi i dorës së konkurrentëve për përdorim manual në treg.

Fiber Film Manual është dizajnuar ergonomikisht që të shtrihet dhe lëshohet lehtësisht. Ai gjithashtu ka peshë shumë më të vogël se filmi manual i zakonshëm dhe përdoruesi mund të mbështjellë një paletë më shpejt me më pak përpjekje.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme