Secondary Adv

Program fiskalizimi PROFISC, TETRA SOLUTIONS

TETRA SOLUTIONS

 Përshkrimi

Program fiskalizimi PROFISC.

ProFisc është një program I certifikuar per fiskalizimin dhe e-faturen.

Nëpermjet ProFisc mund te behet lidhje online me tatimet per faturat ne mberritje si dhe i autofaturave. ProFisc është një program I hapur per tu lidhur me sisteme te tjera ERP.  Mund te beje anullim ne kohe reale te fatures dhe kryqezim automatik I librave te blerjeve dhe shitjes…

 

Fatura elektronike është një format zëvendësimi, me të njëjtën vlerë ligjore dhe fiskale, të faturës në letër.

“Fatura elektronike”  eshte në format dixhital që vërteton referencën kohore dhe nënshkrimin dixhital të leshuesit te fatures në format elektronik per bleresin, i cili mund të ruhet në formatin original.

Dokumentet janë sipas standardit të Bashkimit Europian në shoqërim të Direktivës 2014/55 të BE, datë 16 prill 2014…

 

Per me teper informacion klikoni: https://profisc.al/profisc/   ose na kontaktoni ne numrin +355 67 700 1100.

Produkte te ngjashme