Secondary Adv

Mase per fugim te pllakave Renofuga, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Mase per fugim te pllakave Renofuga

Përdoret për fugim të pllakave nga qeramika, mermeri, graniti,guri artificial, mozaiku në hapësirat e brendshme dhe të jashtme.

Produkte te ngjashme