Secondary Adv

Mbulues struktural i bardhe per mure te jashtme, te brendshme Renova, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Mbulues struktural i bardhe per mure te jashtme, te brendshme Renova

Renofix 740 është material bashkëkohor mineral ndërtimor me cilësi të larta për një jetesë komode dhe të shëndoshë. Fasadë minerale strukturale mbuluese për jashtë dhe brënda. Përbërje: gëlqere e hidratuar, çimento e bardhë dhe rërë e bardhë mermeri. Renofix 740 përzihet me 7-8 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Pas kohëzgjatjes prej 10 minuta, materiali edhe njëherë përzihet. Llaçet e këtilla me ngjyrë në mënyrë plotësuese duhet të lyhen me Renosil ngjyra. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C. Ti përmbaheni udhëzimit teknik.

Produkte te ngjashme