Secondary Adv

Pambuk mineral prej guri FIBRANgeo, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Sistem Izolimi Termik dhe Akustik / Pambuk mineral prej guri, FIBRANgeo B 050 50mmp

 

Trashësia

50mm

 

Marka

Knauf Insulation

Produkte te ngjashme