Secondary Adv

Tekstil per shtresen e hidroizolimit Neotex, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Tekstil per shtresen e hidroizolimit Neotex

Neotextile është një shtresë tekstili e përforcuar me poliester dhe kryesisht përdoret ndërmjet shtresave të hidroizolimit, në parapetë, në dysheme, taraca dhe mure. Rrit ndjeshëm jetëgjatësinë e sistemeve të hidroizolimit. 

Produkte te ngjashme