Secondary Adv

Boje mbrojtese nga lageshtia per fasada StoColor Dryonic, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

StoColor Dryonic!

Fasadat janë vazhdimisht të ekspozuara ndaj kushtet e motit, përfshirë lageshtiren dhe shiun. Kjo rrit rrezikun e infektimit nga mikroorganizma, veçanërisht nëse fasadat ndodhen pranë pemëve, shkurreve ose ujit. Teknologjia Dryonic parandalon mikroorganizmat e tilla te sigurojne lëndët ushqyese që u duhen për t'u rritur, duke siguruar që lageshtia thjesht të kaloje pa e demtuar fasaden.

 

Vetite:

 

•Tharje shumë e shpejtë pas kontaktit me lageshtiren

•Mbrojtje per fasadat e thata nga algat dhe sulmet e kërpudhave

•Shumëllojshmëri e gjerë e hijeve të ngjyrave dhe nivel i lartë i qëndrueshmërisë së ngjyrave

•Mund të aplikohet ne te gjitha nenshtresat tradicionale te ndertimeve.

•Shkëlqim i lehtë gloss i dukshëm në varësi të këndit

•I disponueshëm me mburojë nxehtësie kundër ngrohjes diellore (Teknologjia X- black)

Produkte te ngjashme