Secondary Adv

Fasade termoizolimi e ventiluar pa fuga StoVentec, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

Fasada termoizolimi e ventiluar pa fuga! StoVentec ofron mundesi te reja kreative per cdo shije dhe per secilin tip te objekteve. Dinamik elegante me pllaka te lakuara pa fuga: StoVentec nen ngarkesa te medha jo vetem qe u reziston goditjeve por edhe mund te formesohet ne ate menyre qe edhe siperfaqet e lakuara mund te perdoren ne menyre te persosur!

Produkte te ngjashme