Secondary Adv

Fasade termoizoluese StoTherm Classic, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

StoTherm Classic sistemi me i mire ne klasen e tij. Ne mbare boten mbi 50 milion metra katrore si siperfaqe reference, gjithashtu gati 50 vite e sprovuar ne praktike dhe e pershtatshme per cdo zone klimatike: kjo eshte StoTherm Classic, qe eshte jo vetem fasada termoizoluese me e suksesshmja, por edhe me e kerkuara ne tregun boteror.

Produkte te ngjashme