Secondary Adv

Llac pa cimento i armuar me fibra qelqi StoArmat Classic, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

StoArmat Classic, elastik dhe fleksibel - llaq i ri baze i armuar me fibra qelqi i dedikuar per StoTherm Classic! Pa cimento!!

 

Cilesi bindese:

• I perforcuar me fibra qelqi. Mundesi me e vogel e paraqitjes se plasaritjeve gjate tharjes.

• Harxhim me i vogel. Mbulueshmeri me e madhe per shkak te materieve me te lehta mbushese!

• Madhesi optimale e grantualit. Pa problem mund te arrihet trashesia minimale e shtreses!

• Siguri e deshmuar e cilesise dhe sistemit. Rezistent ndaj krijimit te plasaritjeve, i qendrushem ndaj goditjeve dhe presioneve.

Produkte te ngjashme