Secondary Adv

Sistem izolimi fasade me tulla te holla StoBrick, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

Sisteme izolimi fasade me tulla te holla, reduktojne kostot e ngrohjes dhe te ftohjes te ndertesave. StoBrick jane totalisht materiale minerale. Gama e StoBrick eshte shume e pasur ne ngjyra dhe forma qe nga me te lemuarat, me shkelqim deri tek porozet dhe ranoret. Çdo StoBrick eshte unik ne relieve te caktuara.

Produkte te ngjashme