Secondary Adv

Suva fasade me perberje rere Stolit Effect, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

Shtrese kreative suvaje e variushme me reren per efekt Sto-Terrazzo.

Stolit Effect eshte nje suva fasade e lidhur organikisht, ne te dallohen te gjitha lendet e para te perdorura, orientohen nga siperfaqet natyrore. Nderkohe rerat, dherat dhe guret jane shembuj te marre nga natyra.

 

Sherbim shume i larte ndaj kreativitetit te dizenjatoreve dhe mjeshtrave. Stolit Effect ofron nje maksimum te tonalitetit te ngjyrave dhe mundesive te modelimit. Rera per efekte Sto-Terrazzo Effect mund te aplikohet me dendesi te ndryshme sperkatjeje. Siperfaqet me karakter te vecante mund te realizohen me Stolit Effect edhe pa aplikimin e reres per efekte. Stabiliteti i larte i ngjyres mundeson aplikimin edhe ne zona te fasades, qe jane kritike ne aspektin teknik.

Produkte te ngjashme