Secondary Adv

Sensor per monitorim te levizjeve per diga, ura, hekurudhe, tunel, objekte etj, ALB MATRIX GROUP shpk

ALB MATRIX GROUP shpk

 Përshkrimi

Sensor per monitorim te levizjeve per diga, ura, hekurudhe, tunel, objekte etj

Nëse çdo sekondë vlen për sigurinë e njerëzve dhe objekteve, ne përdorim sensorët tanë të animit me frekuencë të lartë të zhvilluar në shtëpi. Këto masin me frekuencë 100Hz dhe japin menjëherë alarm në rast deformimi. Ne e përdorim këtë lloj sensori për punë ndërtimore , zbulimin e përplasjeve të urave (hekurudhore) dhe monitorimin e sigurisë në, tunele dhe prita.

Produkte te ngjashme