Secondary Adv

Pllake shtrimi per kalime te renda Cotto D Este (Blend Stone), Gieffe Group Albania

Gieffe Group Albania

 Përshkrimi

Pllake per kalime te renda Cotto D Este (Blend Stone)

Blend Stone është një koleksion pllakash prej porcelani me efekt guri që ofron më shumë sesa të dallon syri. Duke përfshirë fragmente që zhyten nën sipërfaqe dhe duke kombinuar tekstura minerale me bukuri të rrallë në të gjithë trashësinë e pllakës qeramike, Blend Stone kapërcen idenë e vërtetësisë duke krijuar një material të ri. I përbërë nga tre tekstura grafike të marra nga po aq gurë natyralë.

I disponueshëm në 4 ngjyra,  trashësi 14 mm , 4 përfundime dhe 5 formate, duke përfshirë dy madhësi të reja të mëdha (120x120 cm dhe 90x180 cm), Blend Stone është një koleksion elegant, teknikisht me performancë të lartë dhe i gjithanshëm që është ideal. si për kontekstet rezidenciale ashtu edhe ato tregtare, si dhe për arkitekturën bashkëkohore dhe projektet e mëdha publike.

Blend Stone ofron një zgjedhje të sigurt falë teknologjisë ekskluzive Protect®, e cila garanton mbrojtje të fuqishme antibakteriale 24 orë në ditë, edhe pa rrezet e diellit dhe që nuk e humb kurrë efektivitetin e saj sepse është e integruar përgjithmonë në produkt.

 

Informacion i pergjithshem mbi tipologjine e produkteve te kesaj kategorie

 

Një proces i sofistikuar krijues i frymëzuar nga zgjidhjet më të mira në arkitekturë, dizajn të brendshëm dhe histori të artit me fokus të veçantë në studimin e kateve më prestigjioze dhe luksoze në botë. Vëmendje e jashtëzakonshme ndaj detajeve që i afrohet perfeksionit.

 

E garantuar deri ne 20 vjet

Rezistent ndaj konsumit për shkak të trafikut të këmbëve dhe ngricave, falë një procesi unik prodhimi.

 

Rezistent ndaj njollave më të vështira, nuk përthithet

Falë ciklit të saj të gjatë të pjekjes, në 1230°C, sipërfaqja është e tejdukshme dhe e papërshkueshme nga njollat, të cilat nuk depërtojnë në trupin e pllakës.

 

Mbrojtje antibakteriale 24 orë në ditë

Falë teknologjisë antibakteriale Protect®, 99.9% e mikrobeve dhe baktereve eliminohen.

 

Rezistent ndaj papastërtive

Falë natyrës unike të përfundimeve të sipërfaqes, të përmirësuara nga aplikimi i glazurave të veçanta ose kristalore jo ngjitëse.

 

Lehtë për t'u pastruar

Mund të pastrohet thjesht me ujë.

 

Lëndët e para më të pastra dhe ngjyrat më të bukura

Lëndët e para janë përzgjedhur dhe ngjyrosur me kujdes në të gjithë trupin e gurit prej porcelani. Pigmentet e oksideve të ngjyrosura, bojërat dhe glazurat reagojnë në një mënyrë unike, duke iu nënshtruar një kohe pjekjeje që është më shumë se dyfishi i punimeve tradicionale prej 10 mm të trasha. Gama e ngjyrave që janë gjithmonë të koordinuara me produktet e veshjes Kerlite.

 

Sipërfaqe me një shkëlqim unik dhe një teksturë të butë

Sipërfaqet e lëmuara të përftuara duke përdorur mulli dhe furça të projektuara posaçërisht nga laboratorët tanë të kërkimit. Ngjyrat e sipërfaqes me një ton që përputhet gjithmonë me ngjyrën e trupit të gurit prej porcelani.

 

Jashtëzakonisht i sheshtë

Falë trashësisë 14 mm dhe procesit të pjekjes së ngadaltë. Ai bën të mundur një paraqitje të shkallëzuar të formateve drejtkëndore.

 

Përmasa të mëdha

Një gamë e plotë e formateve të mëdha: 90x180, 90x90, 30x180,120x60, 120x120 cm.

 

Gjerësia minimale e bashkimit

Saktësia e mjeteve tona të korrigjimit është shumë më e lartë se ajo e kërkuar nga standardet ndërkombëtare të cilësisë.

 

Materiali më i qëndrueshëm i veshjes në botë

Pllakat prej porcelani 14 mm të Cotto d'Este janë të garantuara deri në 20 vjet, por zgjasin shumë më gjatë: për aq kohë sa ndërtesa në të cilën është instaluar, më gjatë se çdo material tjetër i veshjes. Për më tepër, në fund të ciklit të tij jetësor, ai mund të riciklohet tërësisht si një substrat për ndërtesat dhe rrugët ose të hidhet lehtësisht si çdo material tjetër inert.

 

Burimet e rinovueshme të energjisë

Panelet diellore të instaluara në çatitë tona reduktojnë konsumin e energjisë në objektet tona prodhuese.

 

Përmbajtja e materialit të ricikluar

Duke iu përmbajtur gjithmonë standardeve jashtëzakonisht të larta estetike dhe cilësore të Cotto d'Este, ne mbrojmë burimet natyrore me produkte miqësore me mjedisin që përmbajnë të paktën 40% lëndë të para të ricikluara.

 

Konsumi i reduktuar i energjisë dhe reduktimi i emetimeve të CO2

Kur krahasohet me shumicën e materialeve të tjera të veshjes (dru, gur natyror, tapë), prodhimi i gresit prej porcelani konsumon më pak energji. Për këtë arsye, falë edhe sistemeve moderne dhe qëndrueshmërisë së tij ekstreme, gresi ynë prej porcelani lëshon më pak CO2 për metër katror të produktit.

 

Mbrojtja e burimeve ujore

Sistemet tona riciklojnë 100% të ujit të përdorur në procesin e prodhimit. Kjo redukton konsumin tonë të burimeve ujore natyrore deri në 80%.

Produkte te ngjashme