Secondary Adv

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Pietra Grey), Gieffe Group Albania

Gieffe Group Albania

 Përshkrimi

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Pietra Grey)

 

Pietra Grey ka një pasuri rrezatuese të theksuar nga njollat ??delikate të bardha për të mbushur çdo dhomë me një pamje elegante dhe kozmopolite. E disponueshme si në përfundime natyrale ashtu edhe në ato të lëmuara.

Produkte te ngjashme