Secondary Adv

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Rovere Buckskin), Gieffe Group Albania

Gieffe Group Albania

 Përshkrimi

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Rovere Buckskin)

 

Ngjyra e ngrohtë, nyjet dhe damarët, përfundimi natyral, emri, të gjitha të sjellin në mendje drurin, një material i ngrohtë dhe i gjithanshëm par excellence.

Produkte te ngjashme