Secondary Adv

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Uni Ice), Gieffe Group Albania

Gieffe Group Albania

 Përshkrimi

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Uni Ice)

 

Nuanca ultra e bardhë e Uni Ice shton një prekje thjeshtësie dhe dritë në banakun e kuzhinës. E disponueshme në përfundime natyrale dhe të lëmuara.

Produkte te ngjashme