Secondary Adv

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Urban Antracite), Gieffe Group Albania

Gieffe Group Albania

 Përshkrimi

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Urban Antracite)

 

Urban Antracite i shton kuzhinës një prekje të stilit bashkëkohor dhe shkon me pothuajse të gjitha ngjyrat e kabinetit. Sipërfaqja e saj e lehtë krijon një atmosferë jashtëzakonisht të sofistikuar.

Produkte te ngjashme