Secondary Adv

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Urban Argento), Gieffe Group Albania

Gieffe Group Albania

 Përshkrimi

Pllake per kuzhine Sapien Stone (Urban Argento)

 

Urban Argento është nuanca me e perdorur e grisë për  kuzhinë. Ngjyra e saj dinamike i jep kuzhinës një ndjesi industriale dhe mund të përshtatet me dollapët në pothuajse çdo ngjyrë. Sipërfaqja është e lehtë në prekje, për një ndjesi sa të sofistikuar dhe unike.

Produkte te ngjashme