Secondary Adv

Tapet me permase standarde, Dea Tapete

Dea Tapete

 Përshkrimi

Tapet me permase standarde

 

Dea Tapete ofron tapete me shumicë dhe pakicë. Dea Tapete ofron një shumëllojshmëri modelesh të tapetave dhe rrugicave, të cilat përshtaten me cdo ambient në zyra, shtëpi, rezidenca, ambjente komerciale, hapësira private/publike e showroom-et e shumtë.

 

Gjithashtu ofron sete tapetesh dhe rrugicash për dhoma gjumi, gjithçka me finesë, klas & një stil karakteristik të veçante. 

 

Tek Dea Tapete do të gjeni dhe punime të vecanta të përpunuara si: Tapete akrelike, 100% pambuk, punime me fije mëndafshi, me lekurë origjinale, prej gome, tapete me thekë etj.

Produkte te ngjashme