Secondary Adv

Solucion i bardhe per ftohjen dhe tharjen e kolles, AHF Aksesore mobilerie

AHF Aksesore mobilerie

 Përshkrimi

Solucion i bardhe per ftohjen dhe tharjen e kolles

Ky solucion përshpejton ftohjen (tharjen) e kollës pasi është ngjitur bordi, duke bërë që temperatura e lartë të mos dëmtojë panelin dhe bordin.

Produkte te ngjashme