Secondary Adv

Boje silikoni hidrofobike rezistente ndaj papastertive Ceresit CT 48, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Boje silikoni hidrofobike rezistente ndaj papastertive CT 48

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Bojë silikoni hidrofobike, përshkueshme nga avulli për brenda e jashtë

 

VETITË

Përthithës i dobët

Përshkueshëm nga avulli

Rezistent ndaj papastërtisë

I qëndrueshëm

Shumë rezistent ndaj kushteve të motit dhe UV

formula BioProtect - rezistente ndaj kërpudhave, algave dhe mykut

Në dispozicion sipas katalogut të ngjyrave Ceresit Colours of Nature®

 

LEXO MË SHUMË

Ceresit CT 48 përdoret për mbrojtjen e fasadave, konstruksioneve të betonit, të brenda. Mund të aplikohet në bazamentet minerale (beton, çimento, grafiato çimentoje dhe gëlqereje). Kjo bojë mund të përdoret për grafiato minerale Ceresit: CT 34, CT 35 ,CT 137 dhe grafiato akrilike: CT 60, CT 63, CT 64 dhe grafiato silikate CT 72, CT 73, CT 174, CT 175 aplikuara në sipërfaqe në përputhje me Ceresit ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) me aplikimin e EPS (Panele poliesterine të shpërhapura). Kjo bojë është një pjesë e sistemit të riparimit dhe mbrojtjes së betonit Ceresit PCC. Struktura e veshjes siguron një shkallë të lartë mbrojtjeje kundër CO2, e cila zvogëlon procesin e karbonizimit të betonit. Fasadat e lyera me bojën CT 48 mund të lahen me pajisje pastrimi me presion të ulët. Ekspozimi i fasadës në diell shkakton tensione, prandaj ngjyrat e errëta duhet të përdoren vetëm në zona të vogla, p.sh. detaje arkitekturore. CT 48 është e mbrojtur nga agjentët biologjik, p.sh. kërpudhat, myku dhe algat. Për shkak të kapsulave speciale me material biocid, emetimi i është nën kontroll dhe jetëgjatë.