Secondary Adv

Grafiato dekorative akrilike per brenda dhe jashte me strukture te lemuar Ceresit CT 60, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Grafiato dekorative akrilike per brenda dhe jashte me strukture te lemuar CT 60

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Grafiato dekorative për aplikime të brenda dhe jashtë

 

VETITË

Rezistent ndaj motit me përthithshmëri të ulët e elasticitet të lartë

I përshkueshëm nga avulli dhe rezistent ndaj dëmtimeve

Formula BioProtect - rezistente ndaj kërpudhave, algave dhe mykut

I aplikueshëm me makinë

Në dispozicion në paleta e plotë Ceresit Colours of Nature®

 

LEXO MË SHUMË

Ceresit CT 60 përdoret për të bërë suva të hollë në bazamente betoni, suva tradicionale, bazamente gipsi dhe kartona gipsi, etj. Rekomandohet aplikimi i CT 60 në muret e brenda me ngrohje dhe fasada me Ceresit Ceretherm ETICS (Sisteme të përbëra të termoizolimit të jashtëm) me aplikimin e bordeve EPS (Panele poliesterine të shpërhapura). Në rast të ngjyrave të errëta, aplikimi i materialit duhet të kufizohet në zona të vogla, p.sh. detaje arkitekturore. CT 60 është e mbrojtur nga dëmtuesit biologjikë, p.sh. kërpudhat, myku dhe algat.