Secondary Adv

Grafiato e holle dekorative silikon silikati aplikim me makineri Ceresit CT 174, Canaku

Canaku

 Përshkrimi

Grafiato e holle dekorative silikon silikati aplikim me makineri CT 174

 

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Grafiato e hollë dekorative për aplikim me makineri

 

VETITË

Aplikim i shpejtë për makineri

Konsum i ulët afërsisht 1,5 kg / m2

E përkryer për objektet e mëdha dhe të vogla

Rezistent ndaj dëmtimit

Rezistent ndaj kushteve të motit

Stabilitet i lartë i ngjyrave të natyrës

 

LEXO MË SHUMË

Ceresit CT 174 MACHINE është një grafiato vetëm për aplikim me makineri, e cila kombinon grafiaton silikati dhe silikoni.Është i përshkueshëm nga avulli, nuk përthith dhe është rezistent ndaj papastërtive. Produkti përdoret për të bërë grafiato e hollë mbi sipërfaqet e betonit, grafiato tradicionale, bazamente gipsi, karton gipsi, etj. Rekomandojmë aplikimin e grafiatos CT 174 si fasadë brenda Ceresit ETICS  me aplikimin e bordeve EPS. Falë aplikimit të grafiatos me anë të makinerisë, puna përfundon në një kohë më të shkurtër kur krahasohet me teknikën manuale. Për aplikacione të dedikuara ETICS dhe objekte më të mëdha ju rekomandojmë të përdorni SPG Baumaschinen PG 20 spërkatur me makinë të ose Wagner PC 830 agregat grafiatoje. Kur aplikoni në objekte më të vogla (mure deri në 100m2), këshillohet të përdorni spërkatës me kompresor ajri. Për shkak të avantazheve të produktit aplikimi me makineri rekomandohet veçanërisht për përfundimin e objekte të mëdha p.sh. ndërtesa banimi komerciale ose shtepiake.